A NEK Titkárság részéről Mohos Gábor püspök atya és Fábry Kornál atya kérését szeretnénk tolmácsolni Nektek a NEK szállásfelajánlások kapcsán a további segítségeteket kérve:

„Szeptember 13. és 20. között zajló Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra a Kárpát-medencéből és világ minden tájáról várunk zarándokokat, hogy együtt ünnepeljük az Oltáriszentségben velünk élő Krisztust, és hogy tanúságot tegyünk a világ felé Isten szeretetéről.

„Hospis venit, Christus venit”, azaz, „ha vendég jön, Krisztus jön” – tartja a mondás. Sokak számára akkor válik lehetségessé a részvétel, ha tudunk nekik szállást biztosítani . Ezért arra kérjük a kedves híveket, hogy legyenek vendéglátóik a Kongresszusra érkezőknek az egész hétre, vagy csak néhány napra, különös tekintettel a szeptember 18-20-i hétvégére, amikorra a legtöbb résztvevő várható.

A kijáratnál kapnak egy szállásbejelentő lapot, amely mintául szolgál, de kérjük, hogy a lapon szereplő internetes oldalon jelentkezzenek a szállásadók legkésőbb március 13-ig.
Akiknek nehézséget okoz az internetes jelentkezés, azok a nyomtatott jelentkezési lapot töltsék ki. A szállásbejelentő lapokat haza is vihetik, de kérjük, hogy kitöltve hozzák vissza legkésőbb március 1-ig. Köszönjük!”

A szállásfelajánlásról itt olvashatunk részletesen
Családi szálláshelyet itt tudunk felajánlani

Ha valaki nem tud online jelentkezni, szívesen segítünk a plébánián, irodai időben.