A legszebb ajándék című filmet, “A szeretet 3 arca” elnevezésű blokkban vetítjük 2019. november 16-án, (szombat) 15:00 órakor a Plébánia dísztermében.

Ez az érzelmekben gazdag családi film bemutatja, hogyan változik meg Jason, aki kényelmes életét képes átformálni a nagyapjától hátrahagyott videóüzeneteken keresztül.

A film a milliárdos nagyapa, Red temetésével kezdődik, ahol két felnőtt fia csak a zuhogó eső miatt bosszankodik, és úgy gondolják, hogy elhunyt apjuk jól szórakozik odafent, hogy ők eláznak idelent. A népes család tagjai a búcsúztatón azt latolgatják magukban, vajon kire mennyi pénzt hagyott Red.

Unokája, Janson kapcsolata a nagyapjával nem volt felhőtlen, ezért a fiatalember biztos benne, hogy nagyapja semmit nem hagyott rá. Meglepődik, amikor kiderül, hogy nagyapja vagyonának nagy részét ráhagyja, de csak abban az esetben, ha a 12 videóüzenetben küldött feladatokat teljesíti, ami nem más, mint a szeretet, a munka, a barátság, a hála ajándéka.
Jason először kelletlenül, csak az örökség reményében kezd neki a feladatoknak, de ahogy teljesíti azokat, az élete formálódik, megváltozik, és megérti, hogy a vagyonon túl a nagyapjától kapott legnagyobb örökség az az ajándék, amivé a szeretet által válhatott az élete.

Szeretettel várunk benneteket a Filmklubba, hívjátok a családot, barátokat, ismerősöket. A vetítés után kötetlen beszélgetés lesz a filmről, maradjatok azon is. 🙂
A program ingyenes!

A szervezők 🙂