2020. március 8-án a 9:30-as szentmise után Ispiráló Biblia – női alkalom, workshop kreatív bibliahasználat lesz a Cserkészházban.
Március 1-én a 9:30-as szentmise után, 30 hölgy regisztrációját várjuk a Sekrestyében, akik szívesen részt vennének a workshopon.

Az inspirációs Biblia a Károli-Biblia szövegét használja, széles margót hagyva a lapszéleken, 400 színezhető illusztrációt tartalmaz.
Kortól és lelki érettségtől függetlenül bárki kipróbálhatja, részt vehet az alkalmon.

Az Inspirációs Biblia a workshop alatt megvásárolható.

Milyen az inspriráló workshop?

Az inspiráló műhelyek 1,5-2 órás alkalmak, amelyek segítenek Isten igéjének kreatív felfedezésében, a bibliaolvasás új megközelítésének megtapasztalására.
A résztvevők interaktív módon, a gyakorlatban megtanulhatjuk, hogyan kell kreatív módon színezni, festeni, rajzolni, valamint kreatív szépírás és a kaligráfia segítségével megfogalmazni Isten Igéjén átvezető útjukat.

Ez a Biblia – amely az újonnan revideált Károli-Biblia szövegét használja – széles margókkal rendelkezik a lapszéleken, elegendő helyet biztosítva a megszólító Igére való válaszadásra, illetve 400 színezhető illusztrációt is tartalmaz, amelyek segíthetnek megmozgatni a kreatív fantáziánkat.


Forrás: inspiralobiblia.hu

.