Az előadást Albertirsán 2020. február 22-én, 16:00 órakor regionális ökumenikus szervezésben tartja a Magyarországi Lepramisszió igazgatója, Riskóné Fazekas Márta.

Helyszín: Albertirsai Baptista Imaház – Albertirsa, Kolozsvári út 13.
Érdeklődni lehet a regionális szervezőnél: Bódis László nylp./nb.tag
Központ: info@lepramisszio.hu
Telefon: 0630/638-4736

Szeretettel hívjuk és várjuk Önt is, Szeretteivel együtt!

Idézetek, Riskóné Fazekas Márta igazgató a világnapra írt leveléből:
„ Az idei év „Leprások világnapjának” mottójául a következő mondatot adta meg a világ lepraszervezeteinek szövetsége„A lepra nem az, aminek gondolod!”

Sok embertársunk ma is halálosnak és gyógyíthatatlannak gondolja, noha évtizedek óta gyógyítható! Mások elcsodálkoznak: „Létezik egyáltalán még lepra a Földön?” Gyakran kérdezik meg: „Magyarországon hány leprabeteg él? Én is elkaphatom?” A betegek világában pedig tévesen azt gondolják: a lepra átok következménye, és egyetlen megoldás a kirekesztés. Holott ez egy betegség a sok közül, és orvosra, gyógyszerre, segítségre van szüksége a benne szenvedőknek! A lepra nem az, aminek gondolod!

Számunkra a lepra Istentől kapott feladatot jelent, hogy Máté evangéliuma 10. részének 7-8. verse értelmében az Isten Országának örömüzenetét és a gyógyulás lehetőségét juttassuk el a szenvedőkhöz. Minden imádság, minden forint közelebb visz ahhoz, hogy megszűnjék ez a nyomorúság a Földön! Az Evangélium hirdetése pedig gyógyírt ad a sebzett lelkeknek, újjászületést és üdvösséget munkál a ma még pogányok körében. „          
          
Nézzenek körül honlapunkon (www.lepramisszio.hu)! Újdonságunk a „FILMEK” menü!
A Letöltések/Gyermekeknek menüben 3 témáról 3 korosztálynak készített óravázlatot, segédanyagot, a Letöltések /Történetek menüben pedig illusztráló történeteket találnak. Használják szívesen!

Lepramisszió, 1151 Budapest, Alag u.3.  
Telefon: 06-30 638 4736  
E-mail: info@lepramisszio.hu 
Adószám: 18184747-1-42
Bankszámlaszám: 11702036-20705549 
www.lepramisszio.hu