ÖRÖMZENE ÖRÖMVASÁRNAPON 

2021. december 12-én, a szentmise után a pátyi otthon lakói örömzenélnek kicsiknek és nagyoknak. Róluk: A PMZ, azaz a Pátyi Máltai Zenekar a Magyar Máltai Szeretetszolgálat pátyi lakóotthonok lakóiból verbuvált együttes. 2020-ban, az új koronavírus okozta járványhelyzet miatt bevezetett korlátozások idején alakult, a lelkes fiatalokból álló együttes. A zene, a próbák, az összetartozás érzése enyhítette a bezártság okozta nehézségeket. Kis láncszemekből és apró lépésekkel erősödött, fejlődött az együttes és a 2021-es évben a nagyközönség előtt is sikeres, hangulatos koncertek alkalmával mutatták be zenei tudásukat. (Időtartam kb. 30 perc)

ADVENTI KARÁCSONYI DALLAMOK VASADON

A vasadi kápolnába szeretettel várjuk testvéreinket 2021. december 18-án, szombaton 18:00- tól a szokásos adventi zenés áhitatra, melyet Megyesi-Schwartz Lúcia és barátai fognak előadni. Karácsony előtt egy szép és méltó megállás egy órára, hogy eltűnődjünk a művészet segítségével azon, hogy kultúránkban milyen fontos a szépség és a hit. (Időtartam kb. 1 óra)

ADVENTI ORGONA ÁHITAT – ELMARAD

2021. december 19-én 17:00-tól Gyöngyössy-Szabó Viktor orgonaművész előadásában lesz adventi zenei áhítat a templomban. Máriás orgonaművekből hallhatunk bensőséges válogatást. (Időtartam kb. 30 perc) Egy későbbi időpontban kerül megtartásra.