Kedves Testvérek!

Nem csupán azért imádkozom a zsolozsmát, mert kötelező számomra, hanem azért, mert ahogy a Szentírás olvasása is, a zsolozsmában is új és új dolgokkal szólít meg Isten. Valamint aktív része lehetek a világon több millió együtt imádkozó katolikus testvéremnek. A zsolozsma az Egyház hivatalos imádsága. Legszebb, ha közösségben végzik. Szeretném számotokra vonzóvá tenni, szeretném, ha Titeket is megszólíthatna Isten az imádság közben! Ezért gondoltam egy merészet, és megszólítottam és meghívtam olyan ismert és gyakorló katolikus személyeket, közszereplőket, akik szívesen adnák nevüket, arcukat és idejüket, hogy aktívan bekapcsolódjanak velünk az esti imádságba.
Ezekre a közösen megélt imaalkalmakra hívnálak Titeket!
Az aktuális alkalmakat előre hirdetni fogjuk, hogy minél többen értesüljetek, és minél többen részt tudjunk venni rajta!

Fazakas Zsolt diakónus

Az első, közös zsolozsmázásra Lackfi János írót, költőt hívtuk meg.Örömmel vette, hogy bekapcsolódhat a közösségünk imádkozásába.Az első alkalom 2021.02.11-én, csütörtök este 19 órakor lesz a monorita zárt csoportban. Szeretettel várjuk Monor, Monorierdő és Vasad közösségek tagjait.