Ez az oldal folyamatosan frissítve lesz a következő napokban!

Kedves Házaspárok!

Az idén is várunk titeket egy közös játékra. A legfontosabb, időponthoz kötött feladatokat itt olvashatjátok, de természetesen lesznek egyénre szabottak  is. Ezeket  időben megkapjátok menetlevélen február 5-én a  09:00  órai szentmisén.

  • Bírjuk a gyűrődést! – feladat egy kicsit bonyolult lesz. Szükséges hozzá  egy  mobiltelefon, egy házaspár és valaki, aki felvesz egy rövid  filmet rólatok.  Otthon jól  láthatóan leírjátok egy A4-es papírra, hogy szerintetek mi a legfontosabb egy házasságban (pl: megbízhatóság)
  • Legyetek találékonyak! Ezt a lapot összegyűritek, és alulról felfelé  úgy dobjátok, mintha tőletek 2-3 lépésre állna egy másik házaspár, akik ezt a papírgombócot „elkapják”.
  • Az elkapott papírgombócot nyissátok ki, tartsátok a kamera felé úgy, hogy a felvételen olvasható legyen, és az általatok  előre megírt, összegyűrt lapot  dobjátok tovább.
  • Topál Marci vállalta, hogy összevágja az általatok beküldött videókat. Azt kéri, hogy fekve tartsátok felvételnél a telefont.  topal.marton@monorplebania.hu e.mail címre küldjétek a filmeteket.

PROGRAMOK

A február 14-i program a Vigadó Kulturális és Civil Központ Dísztermében kerül megrendezésre!

Szeretettel várjuk a házaspárokat minden feladatra és programra!