1. Ma este a 18 órás szentmise után énekelt zsolozsmázásra várjuk az imádságos lelkületű híveket! 
  1. November 1. (kedd) Mindenszentek napja, parancsolt ünnep. 17:00 órától gyóntatás, 18:00 órakor Lucernárium (szentmise elhunyt szeretteinkért) a Nagytemplomban. (A szentmise előtt egy lapon, vagy borítékban felírt szeretteink nevét az oltáron kihelyezett kosárba lehet helyezni.) November 2.  (szerda) Halottak napja, szentmise 07:00 órakor a Nagytemplomban a monori temetőben örök nyugalomra helyezett halottakért. 
  1. A monori katolikus temetőben nagyon sok a lejárt, újra meg nem váltott sírhely. A nyilvántartásunkban szereplő adatok alapján az érintett sírhelyeken értesítést helyeztünk el. Tisztelettel kérjük az érintett sírhelyek felett rendelkezőket, hogy időben hosszabbítsák meg a sírok használati idejét! Ezzel kapcsolatban érdeklődni lehet a plébánián irodai nyitvatartási időben. (Ha bárki ismer olyan személyt, aki a Fuchs kriptában nyugvók hozzátartozója, kérjük, hogy jelezze a plébánia irodájában!) 
  1. November 4-én, Elsőpéntek. 18 órakor szentmise, előtte gyónási lehetőség. Mise után szentségimádás.  
  1. November 11-én Szent Márton napján este ünnepi szentmise és utána II. Egyházközségi libavacsora a Fürge Pávában. Aki részt szeretne venni, a Fürge Pávában foglalhat helyet és fizetheti be a vacsora összegét. Jó alkalom, egy kötetlen, közös együttlétre. 
  1. Idén, a szokott módon a Te Deum szentmisén kiosztjuk a Nagyboldogasszony-díjat. Jelöléseket zárt borítékban a sekrestyében és az irodában lehet leadni. 
  1. A hirdetések megtekinthetőek a fali hirdetőn, valamint a Monorita csoportban és templomunk facebook oldalán is. Oldaltörés 

SZENTMISÉK TEMPLOMAINKBAN 

“C” – ÉVKÖZI 31. VASÁRNAP 

HOL? MIKOR SZÁNDÉK 
OKTÓBER 29. SZOMBAT 
NBT 18:00 (Urr)      
OKTÓBER 30. VASÁRNAP  
JSZK 08:00 (Gajdos) + Studencz János és élő családtagjaiért 
NBT  09:30 (Urr)  + Borgulya Istvánné (Erzsébet) Varga Mária Adorján József 
MSZJ 11:00 (Kazi) + Petrányi Sándorné (Mária) 
CFK 16:00 (Urr) 
NBT 18:00 (Fazakas)  

NAGYBOLDOGASSZONY TEMPLOM 

HÉTFŐ 07:00 (Urr) + Bekker Zoltán 
KEDD Mindenszentek 18:00 (Urr) Lucernárium 
SZERDA Halottak napja 07:00 (Urr) Monori temetőben nyugvó elhunytakért 
CSÜTÖRTÖK 07:00 (Huszthy) 
PÉNTEK  18:00 (Dóka Tamás) Kispapunkért