1. Ma este a 18 órás szentmise után énekelt zsolozsmázásra várjuk az imádságos lelkületű híveket! 
  1. kedden 9.30 – Baba-Mama kör, 18:45 – Igekör 
  1. A püspöki konferencia őszi ülésén egyhangúlag úgy döntött, hogy csatlakozik az Európai Püspöki Konferenciák Tanácsának (CCEE) kezdeményezéséhez. A testület szeptember 14-ére közös európai imanapra hív a békéért. Ezért kérjük az egyházmegye papságát és híveit, hogy szeptember 14-én, szerdán, Szent Kereszt felmagasztalásának ünnepén a templomokban csendes szentségimádás keretében vagy más megfelelő módon imádkozzanak a békéért Európában
  1. szeptember 17-én a Jézus Szíve kápolnában, az ARS SACRA országos programsorozat keretében tekinthetők meg Dupaj Péter- Keresztény rétegek című összefoglaló kiállítása. Valamint bemutatásra kerül a Jézus Szíve kápolna építése és jelene. A kiállítás megnyitója szeptember 17-én, szombaton, 16 órakor lesz. A kiállítást megnyitja: Fazakas Réka, a budapesti Műcsarnok kurátora. 
  1. szeptember 18-án 9.30-kor Veni Sancte, tanévkezdő szentmise lesz, tanszerek megáldásával. Ezen az alkalmon az Angelica kiskórus énekel. Várják énekelni a kórusba a gyerekeket! Jelentkezni lehet Csontos Juditnál. 
  1. szeptember 25-én szegények ebédjére várják a monori rászorulókat. 
  1. Plébániánk ingyenes lelkigyakorlatot hirdet „Kísért imádság hete” elnevezéssel október 16. és 21. között. A kezdő és a zárónap személyes találkozás lesz a lelkivezetőkkel plébániánkon egy délutáni időpontban, az utolsó napon meg lehet osztani a tapasztalatokat. A többi napon a személyre szabott lelkivezetés, mely teljesen a mi élethelyzetünkre szabott és bibliai útmutatásokat is tartalmaz ONLINE ALKALOM lesz (internet elérésű eszköz biztosítása és legfeljebb egy óra elvonulási lehetőség szükséges a jelentkezők részéről). A lelkivezetés minden nap ugyanabban az időpontban egy órás alkalmat jelent. Jelentkezéssel és további tudnivalóval kapcsolatban kereshető Baranyai-Vigh Mirtill a 06 70 394 8950 telefonszámon. 
  1. Monorierdőn és Monoron a szentségekre való felkészítő új csoportok októbertől indulnak. 
  1. A Központi Statisztikai Hivatal 2022. október 1. – november 20. között népszámlálást tart Magyarországon, mely során a lakosság vallási hovatartozását is felmérik. A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia arra buzdítja a híveket, hogy a vallási hovatartozásukat vállalva nyilatkozzanak a népszámlálási kérdőíven és lehetőség szerint számlálóbiztosként is vegyenek részt a népszámlálás lebonyolításában. 
  1. A hirdetések megtekinthetőek a fali hirdetőn, valamint a Monorita csoportban és templomunk facebook oldalán is.

SZENTMISÉK TEMPLOMAINKBAN 

“C” – ÉVKÖZI 24. VASÁRNAP 

HOL? MIKOR SZÁNDÉK 
SZEPTEMBER 10. SZOMBAT 
NBT 14:00 (Kiss Róbert) esketés 
NBT 15:00 (Kiss Róbert) esketés 
NBT 16:00 (Kiss Róbert) esketés 
NBT 18:00 (Dóka Tamás) + István               
SZEPTEMBER 11. VASÁRNAP  
JSZK 08:00 (Fazakas)  
NBT  09:30 (Dóka Tamás) + Zánthó Józsefné (Ilona) 
MSZJ 11:00 (Kazi) 
CFK 17:00 (Huszthy) 
NBT 18:00 (Dóka Tamás) Szenvedő lelkek 

NAGYBOLDOGASSZONY TEMPLOM 

HÉTFŐ 07:00 (Heckenast)  
KEDD 18:00 (Kazi)  
SZERDA 07:00 (Heckenast) + szülőkért 
CSÜTÖRTÖK 07:00 (Hován) 
PÉNTEK  18:00 (Fazakas)