1. Szeretettel köszöntjük a héten névnapjukat és születésnapjukat ünneplőket! 
  1. Változás! Hétfőtől a plébánia dolgozói részére minden munkahét hétfőjén 09:30 órai kezdettel,  negyedórás Szentségimádást  tartunk a Nagytemplomban, ahová mindenkit szeretettel várunk. Azért tettük az időpontot nyolc óráról 9:30- ra, mert így talán többen el tudnak jönni, az ájtatosság helyetti Szentségimádással pedig az Úrhoz szeretnénk közelebb kerülni. 
  1. Ezentúl a plébániai imacsoportok és kisközösségek hirdetései csak külön kérésükre fognak megjelenni, így elkerüljük az utóbbi időben többször felmerülő, őket érintő téves tartalmú hirdetéseket. 
  1. A betegek kenetét február 11-én, szombati előesti szentmisén szolgáltatjuk ki. A szentség felvétele gyónáshoz és áldozáshoz kötött. Ajánlatos felvenni a szentséget műtétre készülőknek, súlyosabb betegségben szenvedőknek, időseknek. 
  1. A következő előesti szentmise a Nagytemplomban lesz február 18-án. 
  1. Február 12.-19. Házasság hete. A programra készülődve a házaspárok kapnak egy feladatot, amit a közösségi média felületén fognak megtalálni. 
  1. Az ősszel alakult fiatal házasok közössége várja olyan önkéntesek jelentkezését, akik a közösségi alkalmaik alatt időnként szívesen vállalnának gyerekvigyázást. Az alkalmak kéthetente szerdán 17:30-tól 19:00-ig a cserkész házban vannak, a gyerekek bölcsődés és óvodás korúak. A találkozások alatt legalább két vigyázó van egyszerre a gyerekekkel. A segítség akár iskolai közösségi szolgálatként is beszámítható. Érdeklődni és jelentkezni Svábné Vér Zsuzsinál lehet: verzsuzsi@gmail.com 
  1. A bérmálkozás április 16-án az isteni Irgalmasság vasárnapján lesz, 16 órakor, a Nagytemplomban. A megyéspüspök atya fog bérmálni. 
  1. FONTOS!!! Minden vasárnap 9:30 helyett 9 órakor kezdődnek a szentmisék a Nagyboldogasszony emléknapján templomban!  
  1. A hirdetések megtekinthetőek a fali hirdetőn, valamint a Monorita csoportban és templomunk facebook oldalán is.   

SZENTMISÉK TEMPLOMAINKBAN 

“A” – ÉVKÖZI VI. VASÁRNAP 

HOL? MIKOR SZÁNDÉK 
Február 11. SZOMBAT 
NBT 18:00 (Urr/Fazakas) betegek kenete közösségi kiszolgáltatásá
Február 12. VASÁRNAP  
JSZK 08:00 (Gajdos)  
NBT  09:00 (Szakállas/Fazakas) + Molnár József 
MSZJ 11:00 (Szakállas) + Kocsis János 
CFK 17:00 (Fazakas)  
NBT 18:00 (Huszthy)  

NAGYBOLDOGASSZONY TEMPLOM 

HÉTFŐ febr. 13. 07:00 (Urr) + id. Madócs József 
KEDD 18:00 (Fazakas) 
SZERDA  07:00 (Urr) + Julianna 
CSÜTÖRTÖK  07:00 (Urr) + nagyszülők: + István és + Ilona 
PÉNTEK  18:00 (Fazakas)