MONORI KATOLIKUS KULTURÁLIS SZALON – ADVENTI FÓKUSZ

A hajnali szentmisék a Szent Család alakjait járják körül, ahol Mária az igenjével mindent meghatározott. Szeretnénk egy triptichonként három kiemelkedő nő tanuságtételét a középpontba állítani. Mindannyian dolgoznak és családot vezetnek mint bárki más. Alakjukkal sok nőnek lehetnek modelljei.

  • 2021. november 27. szombat 18:00  Megyesi Schwartz Lúcia operaénekes, négy fiú édesanyja, sokan ismerjük őt. Munkáról, hitről, adventről és családról beszélgetnénk és hallgatnánk meg éneklését.
  • 2021. december 11. szombaton 18:00  Lukácsné Tamás Katalin üzletasszony, maratonista, szenvedélyes túrázó és gyalogos zarándok. Öt fiú édesanyja az élet mindennapos kihívásairól, misszióról és adventről.
  • 2021. december 15.  szerdán 18:00-tól  Sebestyén Márta Kossuth – és Liszt Ferenc díja népdalénekes és előadóművész, a magyar dal és éneklés örömét a világban megismertető „nagykövete”. Családanya, állandó szereplője a kulturális életnek. Életének és erejének titkáról faggatjuk!

Az alkalmakat a Fürge Páva – Tikkadt Fürj odujában tartanánk minden alkalommal, ami meghitt beszélgetéseknek ad lehetőséget. Szabad fogyasztással. A vendégekkel Ipoly atya beszélget.